Akdeniz »

Sungurlu'da MYO Kampüs İnşaatının İlk Etabı 2015 Sonunda Tamamlanacak

Çorum Sungurlu'da bulunan MYO kampüs inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor, ilk etap 2015 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sungurlu MYO kampüs inşaatında yaptığı incelemelerde hayırsever işadamları ile birlikte projede gelinen noktayı değerlendirdi. Rektör Alkan, Sungurlu Meslek Yüksekokulu kampüsünün temellerinin Haziran 2014’te atıldığını ve inşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade etti. Rektör, bu çalışmaların sonucunda Sungurlu MYO'nun eğitim hayatına 2016-2017 döneminde yeni kampüsünde devam etmesini beklediklerini belirtti.

Röportajda bulunan hayırsever işadamları Haydar Ali Öztaş ve Nazım Bekmezci, kampüs inşaatının hız kazanmasından büyük memnuniyet duyduklarını, Rektör Alkan’a teşekkür ederek ikinci etap inşaatına destek vereceklerini dile getirdi. Bu bağlamda, Sungurlu’daki meslek yüksekokulunun öğrenci sayısının artırılması için yapılan çalışmaların önemli bir etki yarattığını vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.