Akdeniz »

Cizre'de Şiddetli Rüzgar Nedeniyle Halı Saha Yıkıldı

Cizre'de şiddetli rüzgarın etkisiyle bir halı saha çöktü. Olay sırasında sahada kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, şiddetli rüzgarın etkisiyle bir halı saha yıkıldı. Olay, Cizre Konak Mahallesi Toki konutları mevkiinde gerçekleşti. 2009 yılında branda çadır ile kapatılarak hizmete açılan halı saha, öğleden sonra aniden esen rüzgarla birlikte çöktü. Olay sırasında halı sahanın içerisinde kimsenin olmaması, olası bir felaketi önledi. Müdüriyet binasında bulunan bir kişi ise faciadan kıl payı kurtuldu. Olayın ardından konuşan Salih Sarak, “Şiddetli rüzgarın etkisiyle halı sahanın tamamı yıkıldı. İçeride maç yapan hiç kimsenin olmaması bizim için sevindirici bir durum. Allah korusun, eğer bir maç esnasında çökseydi feci bir durumla karşılaşabilirdik” dedi. Rüzgarın yıktığı halı sahada yaklaşık 200 bin lira zararın meydana geldiği bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.