Akdeniz »

Tekirdağ Süleymanpaşa'da Düğünler Kuyumcuları Mutlu Etmedi

Tekirdağ'da yaz aylarında artan düğünler, kuyumcuların beklentilerini karşılayamadı. Düğün sezonunun getirdiği hareketliliğe rağmen altın satışlarında beklenen artış yaşanmadı.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da kuyumculuk yapan Ahmet Gürsu Üstün, yaz aylarının başlamasıyla birlikte düğünlerin artmasına rağmen altın satışlarının beklediği gibi olmadığını ifade etti. Düğünlerin etkisinin sınırlı kaldığını belirten Üstün, altın fiyatlarının yükselmesinin sebebinin dünya piyasalarındaki dalgalanmalar olduğunu vurguladı. Üstün, "Düğünlere olan ilgi azaldı. Eskiden altına olan talep oldukça yüksekti. Şu anda tam altın 680 lira, çeyrek altın 167 lira ve 22 ayar bilezik 99 lira seviyelerinden satılmakta." şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.