Akdeniz »

Adana Seyhan'da Silahlı Saldırıya Karışan 8 Zanlı, Suç Aletleriyle Birlikte Yakalandı

Adana Seyhan'da gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından yakalanan 8 zanlının evinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Zanlıların 60 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa mahallesinde, bir kişiyi silahla yaralayıp kaçan zanlıların saklandıkları evde yapılan arama sonucunda, 1 kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 2 savunma tipi el bombası, 2 otomatik tüfek, 2 pompalı tüfek, 2 tabanca, 2 çelik yelek ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Olayda ağır yaralanan Enver Şendur, hastaneye kaldırıldı ve vücuduna 5 kurşun isabet ettiği belirlendi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıları yakalamak için operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda, olayla bağlantılı olduğu düşünülen Süleyman T. (32), kardeşi İdris T. (33), Mesut T. (30) ve arkadaşları Ümit A. (22), İslam O. (22), Süleyman Y. (30), Ayhan T. (32) ve Hasan D. (23) gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık, 8 zanlı için tutuklama talebinde bulundu. Nöbetçi mahkeme, Süleyman T., İdris T., Mesut T., Ümit A. ve İslam O.'yu tutuklayarak cezaevine gönderdi. Süleyman Y., Ayhan T. ve Hasan D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak, Süleyman Y. ve Ayhan T.’nin daha önceden kesinleşmiş hapis cezaları bulunduğu için cezaevine gönderildi. Zanlıların toplamda 60 ayrı suç kaydı olduğu öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.