Akdeniz »

Elazığ Pülümür'de Gerçekleşen Kazada 2 Sendika Üyesi Hayatını Kaybetti

Elazığ Pülümür'de meydana gelen otobüs kazasında 2 sendika üyesi hayatını kaybetti. Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, yaşanan olayla ilgili başsağlığı mesajı yayımladı.

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Elazığ Şeker Fabrikası çalışanlarını taşıyan bir otobüsün Tunceli’nin Pülümür ilçesinde kaza yaptığını bildirdi. Kazada hayatını kaybeden sendika üyeleri Mehmet Zeki Avar ve Saniye Bahçeci için başsağlığı dileyen Tonbul, “Üyelerimizi Karadeniz turuna götüren otobüsün kazası beni derinden üzdü. Hayatını kaybedenlerin ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı olan üyelerimize de acil şifalar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.