Akdeniz »

Erdemli'de 26. Türkmen Şöleni Talat Göktepe Çamlığı'nda Gerçekleşti

Erdemli'de düzenlenen 26. Türkmen Şöleni, Talat Göktepe Çamlığı'nda başladı. Şölenin açılışında konuşan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, etkinliğin kültürel önemine vurgu yaptı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenen 26. Türkmen Şöleni, bu yıl Talat Göktepe Çamlığı'nda başladı. Etkinlik, Osmaniye Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisiyle açıldı. Şölenin önemi hakkında konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Yörük-Türkmen kültürünün yaşatılmasının gerekliliğini vurguladı. Tollu, "Bu güzel geleneğin gelecek kuşaklara aktarılması için destek veren tüm Erdemli halkını saygıyla selamlıyorum" dedi. Ayrıca, kültürel mirası yaşatan ve geleceğe aktaran hemşerilerine teşekkür etti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da etkinlikte yer aldı ve Mersin'in büyük bir alana hizmet ettiğini belirtti. Yerel sanatçıların konserleriyle renklendirilen şölen, Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe teşkilatları ile Mersin milletvekili adaylarının katılımıyla devam etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.