Akdeniz »

Tekirdağ Süleymanpaşa'da Milletvekili Adayı Seyfi Ergül, Vatandaşa Köfte Ekmek İkram Etti

Demokratik Sol Parti Tekirdağ 1. sıra milletvekili adayı Seyfi Ergül, Süleymanpaşa sahil dolgu alanında vatandaşlara ücretsiz köfte ekmek dağıttı.

Demokratik Sol Parti (DSP) Tekirdağ 1. sıra milletvekili adayı Seyfi Ergül, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde sabah saatlerinde sahil dolgu alanında ücretsiz köfte ekmek dağıttı. Kendi pişirdiği köfteleri, öğle saatlerinde vatandaşlara sunan Ergül, dağıtım sırasında vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Ergül, "Bugün burada Tekirdağlı vatandaşlarımıza köfte ekmek ve ayran ikram ediyoruz. Amacımız, insanların karnını doyurmak ve onlara hizmet etmek. Biz, iktidara oynayan bir partiyiz ve vatandaşların yoğun ilgisine teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.