Akdeniz »

Bodrum Gümbet Sahilinde Yerli ve Yabancı Turist Akını Başladı

Bodrum Gümbet sahilinde hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi. Denize giren ziyaretçiler, ayrıca su sporlarıyla eğlenceli anlar yaşıyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Gümbet sahili, sıcaklıkların yükselmesiyle birlikte hareketlendi. Hava sıcaklığının 30 dereceye ulaştığı bölgede, turistler ve yerli halk deniz keyfi yaparak serinlemeye çalışıyor. Deniz suyu sıcaklığı ise 20 derece ölçülüyor. Ziyaretçiler, su sporları yaparak tatillerinin tadını çıkarırken, paraşütle atlayış yapan turistler de Bodrum'un güzel manzarasını gökyüzünden izleme fırsatı buluyor.


Öte yandan, meteoroloji yetkililerinden alınan bilgilere göre, Bodrum'da hafta ortasında yağış bekleniyor. Ancak hava sıcaklıklarında herhangi bir değişiklik olmayacağı ifade ediliyor. Bu durum, tatilcilerin plaj keyfini etkilemeyecek gibi görünüyor.


MEHMET CAN MERAL

MUĞLA


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.