Akdeniz »

Gaziantep'te Gerçekleşen Maçta 3-2 Sonuçlandı

Gaziantep'te oynanan futbol karşılaşmasında Eskişehirspor, Gaziantepspor'u 3-2 mağlup etti. Maçta Abdülkadir Kayalı'nın kırmızı kartla oyun dışında kalması dikkat çekti.

Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmada Gaziantepspor, 8. dakikada Camara'nın ve 9. dakikada Chibuike'nin golleriyle öne geçti. 59. dakikada Camara'nın ikinci golü ile skor 3-0 oldu. Ancak, Eskişehirspor'dan Serdar Öztürk'ün 63. dakikada penaltıdan attığı gol ve Mehmet Erkut'un 73. dakikada kaydettiği golle maç 3-2'ye geldi. 51. dakikada Gaziantepsporlu Abdülkadir Kayalı, gördüğü ikinci sarı kartla kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın hakemleri Serkan Tokat, Serkan Gençerler ve Mustafa Sönmez olarak görev yaptı. Her iki takım da mücadeleci bir oyun sergiledi ve maç sonunda Eskişehirspor, Gaziantepspor'u 3-2 mağlup ederek sahadan galip ayrıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.