Akdeniz »

Çekmeköy'de düzenlenen Uçurtma Şenliği, binlerce katılımcıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Çekmeköy'de gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği, genç yaşlı birçok kişinin katılımıyla renkli anlara ev sahipliği yaptı.

Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği Uçurtma Şenliği, binlerce kişinin katılımıyla oldukça eğlenceli geçti. Etkinlikte, katılımcılar uçurtmalarını gökyüzüne salarak renkli bir atmosfer oluşturdu. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın da katıldığı şenlikte, vatandaşlar rengarenk uçurtmaları almak için uzun kuyruklar oluşturdu.
Uçurtma uçurmanın keyfini çıkaran veliler, çocuklarıyla birlikte nostaljik anlar yaşadı. Katılımcılardan Atilla Yılmaz, rüzgarın az olduğunu ancak etkinliğin güzel olduğunu belirterek, “Çocuklara uçurtmayı vermeden önce biz tadını çıkaralım” dedi. Kızlarıyla birlikte etkinliğe katılan Zehra Akçay ise, Çekmeköy Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Güzel bir organizasyon yapmışlar” ifadelerini kullandı. Torunu Eren ile birlikte gelen Fikriye Özçelik, rüzgardan dolayı zorlansalar da etkinliğin keyifli olduğunu vurguladı.
Başkan Poyraz, etkinlikle ilgili olarak, “Gökyüzü adeta uçurtma bolluğu ile güzelleşti. Çocuklarımızı böyle güzel bir günde mutlu edebilmek bizim için önemli” dedi. Böylece, Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlik, hem çocuklar hem de aileler için unutulmaz anlar yaşattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.