Akdeniz »

İzmir Atatürk Lisesi 85 Mezunları 30 Yıl Sonra Kep Giydi

İzmir Atatürk Lisesi mezunları, 30 yıl aradan sonra Kuşadası'nda bir araya geldi ve kep giyerek eski günlerini andı. Ödül töreninin ardından gerçekleşen etkinlikte, mezunlar duygusal anlar yaşadı.

İzmir Atatürk Lisesi Mezunları Derneği, 85. yıl mezunlarını 30 yıl sonra bir araya getirmek için özel bir etkinlik düzenledi. Kuşadası'nda gerçekleştirilen buluşmaya, Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce mezun katıldı. Etkinlik, Dernek Başkanı Murat Saraç’ın açılış konuşmasıyla başladı. Törende, ünlü gazeteci Fatih Portakal'a "Yılın Gazetecisi Ödülü" verildi. Portakal ödülünü lise öğretmenlerinden alarak, İzmir Atatürk Lisesi’nin önemini vurguladı ve bu ödüle layık olabilmek için daha çok çalışacağını belirtti. Ardından, mezunlar kep giyerek okul marşı eşliğinde kep fırlattı. Etkinlikte sahne alan sanatçı Cenk Bosnalı, mezunları coşturdu. Dernek Başkanı, bu anlamlı buluşmanın sevgi ve dayanışma ile gerçekleştiğini ifade ederek, gelecek yıl tekrar bir araya gelme sözü verdiklerini belirtti. Mezunlar, eski günleri hatırlamanın mutluluğuyla dolu anlar yaşadı ve okulun adını yaşatmayı hedeflediklerini dile getirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.