Akdeniz »

Karamürsel Dereköy'de Büyükşehir Belediyesi'nin Reklam Panolarına Saldırı Gerçekleşti

Karamürsel Dereköy sahilinde asılı bulunan Büyükşehir Belediyesi reklam panoları, kimliği belirsiz kişiler tarafından kesildi. Çevredeki vatandaşlar, bu eylemi gerçekleştirenlerin bir an önce yakalanmasını talep etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Dereköy sahilinde yürütülen büyük proje hakkında bilgi vermek amacıyla reklam panoları astı. Ancak, bu panolar kimliği belirsiz kişilerce kesilerek zarar gördü. Olayı gören vatandaşlar, yapılan eylemin kabul edilemez olduğunu belirterek, faillerin tespit edilip cezalandırılmasını istediler. İlgili birimler, saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.