Akdeniz »

Aydın Efeler'de Düzenlenen Nikah Töreninde Kazım Yörükçü ile Hatice Aygün Evlendi

Aydın Efeler ilçesinde, gazeteci Kazım Yörükçü ve Hatice Aygün, nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi. Törene aileleri ve arkadaşları katıldı.

Yeni Asır Aydın Muhabiri Kazım Yörükçü (31) ve Gazete Flaş muhabirlerinden Hatice Aygün (28), Efeler Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen bir törenle evlendi. Nikah merasimine, çiftin aileleri ve meslektaşları ile çok sayıda davetli katıldı. Nikahı kıyan Efeler Belediyesi Evlendirme Memuru Serap Özdemir, genç çifti tebrik etti. Yörükçü ve Aygün çiftinin şahitliklerini ise Muharrem Horasan ve Burak Aybenli üstlendi. Duygusal anların yaşandığı törende, çift mutlu anlarını paylaşarak tebrikleri kabul etti. Kazım Yörükçü ve Hatice Aygün için düğün töreninin 5 Eylül 2015 tarihinde yapılacağı öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.