Akdeniz »

Kastamonu Doğanyurt'ta Firar Eden Mahkum Jandarma Tarafından Yakalandı

Kastamonu Doğanyurt'ta bulunan açık cezaevinden firar eden mahkum jandarma ekipleri tarafından bir gün içerisinde yakalandı.

Kastamonu'daki açık cezaevinden firar eden bir mahkum, jandarma ekipleri tarafından yalnızca bir gün sonra yakalandı. Edinilen bilgilere göre, Doğanyurt nüfusuna kayıtlı İlyas Kurt, cezaevinin bahçesinden koşarak kaçtı. Firarın ardından emniyet güçleri derhal harekete geçerek geniş çaplı bir araştırma başlattı. Jandarma ekipleri, Kurt'un Doğanyurt'taki evine gidebileceği ihtimali üzerinde yoğunlaşarak, mahkumu bu bölgede tespit etti ve güvenlik güçlerine teslim etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.