Akdeniz »

Kilis Musabeyli'de El Sanatları Sergisi ve Kermes Açılışı Gerçekleştirildi

Kilis Musabeyli'de düzenlenen el sanatları sergisi ve kermes açılışında Vali Süleyman Tapsız, kursiyerlere sertifika verdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Musabeyli İlçesi Halk Eğitim Merkezi tarafından organize edilen el sanatları sergisi ve kermes açılışına katıldı. Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Vali Tapsız ve eşi Dr. Ayşe Tapsız, etkinlikte kursiyerlere ve usta öğreticilere sertifika ve teşekkür belgeleri takdim etti. Vali Tapsız, ardından el sanatları sergisinin açılışını gerçekleştirerek, stantları gezdi ve eserlerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Musabeyli'deki programına devam eden Tapsız, Gülbaba köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Açılışa Musabeyli Kaymakamı Ökkeş Bayaz, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir ve İl Milli Eğitim Müdürü Abdurallah Sevgili'nin yanı sıra daire amirleri ve davetliler de katıldı. Ayrıca, 3. Hudut Tabur Komutanlığı ve Kocabeyli Jandarma Karakol Komutanlıkları'na da ziyaretlerde bulunan Vali Tapsız, Tabur Komutanı Yarbay Yalçın Yıldız'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.