Akdeniz »

Adana'da Galatasaray Taraftarları Şampiyonluk Kutlaması Yaptı

Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası Adana'da taraftarlar sokaklara çıkarak coşkuyla kutlama yaptı. Meşale ve bayraklarla şehri renklendiren taraftarlar, araç konvoylarıyla şampiyonluk sevincini paylaştı.

Galatasaray’ın şampiyonluğu garanti etmesinin ardından Adana’da sarı-kırmızılı taraftarlar büyük bir coşkuyla sokaklara döküldü. Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından, Galatasaray şampiyonluğu bir hafta önceden garantiledi. Taraftarlar, birçok caddeyi trafiğe kapatırken, şampiyonluk şarkıları eşliğinde eğlenceler düzenledi. Meşaleler ve sarı-kırmızı bayraklarla donatılan Adana, kutlamalarla renklendi. Bazı taraftarlar ise araçlarıyla konvoy yaparak kentte dolaşarak bu sevinci paylaştı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.