Tokat'ta Konuşan Mustafa Kamalak, Diyanet'in Kirli Polemiklere Alet Edilmemesi Gerektiğini Vurguladı
Tokat'ta düzenlenen mitingde konuşan Mustafa Kamalak, Diyanet'in bu milletin önemli bir kurumu olduğunu belirterek, kirli polemiklere alet edilmemesi gerektiğini ifade etti.
Tokat Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve BBP eski Genel Başkanı Mustafa Destici bir araya geldi. Kamalak, Cumhurbaşkanı'nın Diyanet ile ilgili müjde açıklamasına değinerek, Diyanet'in kirli tartışmalara konu edilmemesi gerektiğini vurguladı.
Mitingde konuşan Kamalak, "Diyanet bu milletin en güzide kuruluşudur. Bu güzide kurumu kirli polemiklerinize alet etmeyin" ifadelerini kullandı. Ayrıca, hükümetin 500 bin otomobil alımıyla övünmesini eleştirerek, yerli üretimin önemine dikkat çekti. Kamalak, "Milli Görüş iktidara gelmeden, Saadet Partisi iktidar olmadan otomobilin bir tekerini bile üretemezsiniz" dedi.
Kamalak, Diyanet tartışmalarının son günlerde yoğunlaştığını belirterek, "İktidar ve muhalefet kısır polemiklerle milleti oyalıyor" şeklinde konuştu. Mitingin sonunda, Kamalak ve Destici kalabalığı selamlayarak alandan ayrıldı.