Akdeniz »

Malatya'da Açıklama Yapan Bakan Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı'na Yönelik Eleştirileri Değerlendirdi.

Malatya'da düzenlenen bir etkinlikte konuşan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın makam aracıyla ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Malatya'da gerçekleştirilen sivil toplum kuruluşları buluşmasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı'na tahsis edilen makam aracı hakkındaki tartışmalara değindi. Yılmaz, bu eleştirilerin Diyanet teşkilatına yönelik bir saygısızlık olduğunu belirtti.


Yılmaz, muhalefet partilerinin konuyu siyasi malzeme olarak kullandığını ifade ederek, "Gerçek bir politikası olan bu tür meselelere tenezzül etmez" dedi. Ayrıca, muhalefetin halkı yanıltmak için algı operasyonları yaptığını vurguladı ve "Gitsinler kendi binalarına baksınlar, kendi arabalarına baksınlar. Belediyelerindeki durumları incelesinler" şeklinde konuştu.


Bakan Yılmaz, Diyanet gibi topluma hizmet sunan kurumların siyasete malzeme edilmemesi gerektiğini belirterek, bu durumu üzücü bulduğunu ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.