Akdeniz »

Galatasaray Taksim'de Şampiyonluk Sevincini Gözler Önüne Serdi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından, Taksim'de taraftarlarıyla birlikte coşkulu bir kutlama gerçekleştirdi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bu başarı üzerine sarı-kırmızılı takımın taraftarları, İstanbul'un Taksim Meydanı'nda bir araya gelerek büyük bir coşku içinde kutlama yaptı. Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir karşısında puan kaybetmesiyle bu şampiyonluk kesinleşti. Akşam saatlerinde Taksim'de yürüyüş yapan yüzlerce Galatasaray taraftarı, meşaleler ve tezahüratlarla sevinçlerini gösterdi. Kutlamaların Taksim, Mecidiyeköy ve Şişli gibi bölgelerde sabah saatlerine kadar devam edeceği belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.