Akdeniz »

Konya Meram'da Çarıklar Fatih Mahallesi'nde Yeni Sosyal Tesis Yapımı Başlıyor

Konya'nın Meram ilçesinde, Çarıklar Fatih Mahallesi'nde emekliler konağı, hanımlar lokali, düğün salonu ve muhtar ofisinin yer alacağı yeni bir sosyal tesis inşa edilecek.

Konya'nın Meram İlçe Belediyesi, şehir merkezine yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta bulunan Çarıklar Fatih Mahallesi'nde yeni bir sosyal tesis projesi başlatıyor. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Yerinde Tespit Yerinde Çözüm" sloganıyla mahallelerin sorunlarını belirlediklerini ve buna uygun projeler geliştirdiklerini ifade etti. Başkan Toru, "Yaşanılabilir bir Meram için ilçemize değer katacak yatırımlarımız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeni belediye binamızın yanında yer alan 6 bin 137 metrekarelik alanda sosyal tesis ve ticaret merkezinin ihalesini tamamladık. Kısa süre içinde bu tesisin temeli atılacak. Ayrıca, Çarıklar Fatih Mahallesi'nde 4 bin 86 metrekarelik alanda inşa edilecek sosyal tesisin inşaat alanı 800 metrekare olacak. Tesisin içerisinde emekliler konağı, düğün salonu, hanımlar lokali ve muhtar ofisi yer alacak. Proje çalışmaları tamamlandı ve ihalesi en kısa sürede yapılacak. Hayırlı olmasını diliyorum" diye belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.