Akdeniz »

Adana'da Çukurova GİAD Başkanı, Elif Doğan Türkmen'e Yönelik Saldırıyı Kınadı

Adana'da meydana gelen silahlı saldırıda CHP milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen yaralandı. Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, saldırıyı kınadı ve Türkmen'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Adana'da Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, CHP Adana milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen’e yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınadı. Türkmen, Park Zirve Tesisleri’ne girişte saldırıya uğrayarak ayağından yaralandı. Ancak hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Sakarya, yaptığı açıklamada, Çukurova GİAD üyelerinin bu olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade etti. 7 Haziran genel seçimleri öncesi düzenledikleri dinleme toplantıları çerçevesinde, daha önce AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ı konuk ettiklerini hatırlattı. Bugün de CHP milletvekili adayları ile bir organizasyon düzenlediklerini belirten Sakarya, Türkmen’in toplantının yapılacağı tesislerin girişinde uğradığı saldırının, dernekleriyle hiçbir ilgisi olmadığını vurguladı. Yetkili kurumların aktardığı bilgilere göre, saldırının eski bir müvekkiliyle yaşanan bir sorundan kaynaklandığı ifade edildi. Sakarya, Elif Doğan Türkmen’e geçmiş olsun dileklerini iletti ve acil şifalar diledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.