Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni Ziyaret Eden Erhan Usta, Sağlık Çalışanlarının Sorunlarını Dinledi
MHP Samsun milletvekili adayı Erhan Usta, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Usta, sağlık sisteminin geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.
MHP Samsun milletvekili adayı Erhan Usta, seçim çalışmaları çerçevesinde Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında MHP İlkadım İlçe Başkanı Hüseyin Ordu da yer aldı. Sağlık çalışanlarıyla sohbet eden Usta, onların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu.
Usta, yaptığı açıklamada, MHP iktidarı döneminde sağlık sisteminin daha anlamlı ve değerli hale getirileceğini belirtti. Hastanelerin teknolojik altyapısının iyileştirileceğini ve yönetim kapasitesinin artırılacağını ifade etti. Ayrıca, sağlık çalışanlarının yaşam kalitesinin artırılması için çeşitli düzenlemelerin yapılacağını vurguladı.
Sözleşmeli Çalışanlar Kadroya Geçirilecek
Sağlık alanındaki istihdam sorunlarına da değinen Usta, vekil ve sözleşmeli çalışanların kadroya alınacağını açıkladı. Kamu istihdamının gözden geçirilerek, benzer işleri yapan tüm çalışanların kadrolu hale getirileceğini belirtti. Usta, sağlık çalışanlarının özlük haklarının ve çalışma koşullarının iyileştirileceğini, ek ödemelerin emekliliklerine yansıtılacağını sözlerine ekledi.