Akdeniz »

İzmir Urla'da Geçirdiği Beyin Kanaması Sonrası Organları Dört Hastaya Nakledildi

56 yaşındaki Sevinç Gür'ün organları, yaşamını yitirmeden önce yaptığı bağış vasiyeti sonrası dört hastaya nakledildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İzmir’in Urla ilçesinde beyin kanaması geçiren 56 yaşındaki Sevinç Gür, acil olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk tedavisinin ardından taburcu edilen Gür, birkaç gün sonra durumu kötüleşerek hastaneye yeniden kaldırıldı. 5 gün süren yaşam mücadelesinin ardından yaşamını yitirdi.


Ailesi, Sevinç Gür’ün "Bana bir şey olursa lütfen organlarımı bağışlayın" vasiyetini yerine getirmeye karar verdi. Üç çocuk annesi Gür'ün organları, Ankara, Mardin, Antalya ve İzmir’de yaşayan dört hastaya başarılı bir şekilde nakledildi.


Sevinç Gür’ün kızı Seçil Özmen, annesinin bu isteğini gerçekleştirmek istediklerini belirterek, "Annem kısa süre önce, 'Bana bir şey olursa lütfen organlarımı bağışlayın, bu şekilde birkaç kişiyi hayata bağlamak beni mutlu edecek' demişti." ifadesini kullandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.