Akdeniz »

Tokat Niksar'da Kediye Çarpmamak İçin Direksiyonu Kıran Sürücü Kaza Yaptı

Tokat Niksar'da, kediye çarpmamak için direksiyon kıran sürücü kaza yaptı. Sürücü ve yanındaki kişi yara almadan kurtulurken, otomobil hurdaya döndü.

Tokat’ın Niksar ilçesinde, Ayvaz Mahallesi Ayvaz Kule Park mevkisinde meydana gelen kazada, 06 RD 908 plakalı otomobiliyle rampa aşağı inen Mustafa Yılmaz, aniden yola çıkan bir kediye çarpmamak için direksiyonu kırdı. Bu manevra sonucunda araç şarampole yuvarlandı.


Kazada, otomobil ters dönerken sürücü Mustafa Yılmaz ve yanında bulunan Metin Tatlı yara almadı. Kazanın ardından hurdaya dönen otomobil, bulunduğu yerden kurtarıcı yardımıyla çıkarıldı. Olayla ilgili daha fazla bilgi edinilmesi bekleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.