Akdeniz »

Marmaris'te CHP'liler, Esnaf Odası'na siyah çelenk bıraktı.

Marmaris'te CHP'li bir grup, Esnaf Odası Başkanı'nın hakaret iddiasını protesto etmek amacıyla siyah çelenk bıraktı. Protestoya CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir de katıldı.

Marmaris ilçesinde, CHP'li bir grup, Esnaf Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız'ın CHP'ye yönelik hakaret iddialarını protesto etmek için bir araya geldi. Saat 15.00'te kapalı çarşıda toplanan kalabalık, siyah çelenk ile esnaf odası binasına yürüdü. Milletvekili Nurettin Demir'in de katıldığı protestoda, grup çelenklerini Marmaris Esnaf Sanatkârlar Odası hizmet binası önüne bıraktı. Çelenk bırakma eyleminin ardından grup, herhangi bir açıklama yapmadan dağıldı.

Esnaf Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız, daha önce CHP Marmaris İlçe Teşkilatı tarafından kendisine hakaret ettiği iddialarının gündeme gelmesi üzerine basın toplantısı düzenlemişti. Ayyıldız, "Benim akrabalarımın çoğu CHP'li, Ticaret Odası Başkanım CHP'li, nasıl ben bu cümleyi böyle kurarım?" diyerek iddialara yanıt verdi. Ayrıca, "CHP'liler sizden bir özür bekliyor" sorusuna ise, "Sözlerim, hastane girişinde bana hakarette bulunan iki kişiye yönelikti" şeklinde yanıt verdi. Ayyıldız, geçtiğimiz günlerde CHP'li bir milletvekili adayının kendisini ziyaret ettiğini de hatırlatarak, bu ziyaretin kendisini mutlu ettiğini ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.