Akdeniz »

İstanbul Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Basın Toplantısı Yapacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yarın düzenleyeceği basın toplantısında şampiyonluk kaybı, Türkiye Kupası finali ve yaklaşan başkanlık seçimi hakkında açıklamalarda bulunacak.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir ile oynadığı karşılaşmada 2-2 berabere kalarak şampiyonluk şansını kaybetti. Bu gelişmenin ardından kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın sessizliği bozacağı ve yarın saat 14.00'te basının karşısına çıkacağı belirtildi. Yıldırım'ın basın toplantısında, kaybedilen Türkiye Kupası finali, kaçan şampiyonluk fırsatı ve ay sonunda yapılacak olan başkanlık seçimleri hakkında bilgi vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Yıldırım'ın basın toplantısının Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki 1907 Tribünü'nde gerçekleştirileceği ifade edildi. Ayrıca, Fenerbahçe'nin Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 30-31 Mayıs 2015 tarihlerinde Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yapılacağı da duyuruldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.