Akdeniz »

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şırnak’ta Bir Ev Ziyaretinde Bulundu ve Çay İçti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şırnak Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitinginin ardından İmam Abdulmecit Alkış’ın evini ziyaret etti. Burada kısa bir süre dinlenip çay içen Davutoğlu, sonrasında şehirden ayrıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şırnak’ta gerçekleştirdiği miting sonrası İmam Abdulmecit Alkış’ın evine uğrayarak kendisiyle sohbet etti. Ziyaret esnasında kapıda karşılanan Davutoğlu, evde bir süre dinlenerek çay içti. Bu ziyaret, Şırnak’taki programının önemli bir parçasıydı. Başbakan, ziyaretin ardından şehirden ayrılarak başka programlarına devam etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.