Akdeniz »

Gaziantep'te Silahlı Kovalamaca Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Gaziantep'te yaşanan silahlı kovalamaca sonucunda 4 kişi yaralandı. Olayda iki otomobilin karıştığı kazada yaralılar hastaneye kaldırıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Gaziantep'in Çağdaş Mahallesi'nde bir otomobilin diğer bir aracı kovalamak üzere yola çıktığı bildirildi. Edinilen bilgilere göre, bilinmeyen bir sebepten dolayı iki otomobil arasında başlayan kovalamaca, ara sokaklarda devam etti. Plakası henüz tespit edilemeyen otomobildeki kişiler, Ali Ş. (25) idaresindeki 06 LT 058 plakalı araca ateş açtı. Kendilerine ateş açan sürücülerden kaçmak isteyen Ali Ş., hızla 72. Caddeye girdiği sırada Mustafa Ö. (28) yönetimindeki 27 TT 177 plakalı başka bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Ali Ş.'nin aracı kaldırıma çıkarak bir marketin vitrinine çarparken, Mustafa Ö.'nün aracı da marketin demir merdivenlerine çarptı.


Kazada, 27 TT 177 plakalı aracın sürücüsü Mustafa Ö. ile ona eşlik eden Ali Ş. (25) ve diğer otomobilin sürücüsü Ali Ş. (25) ile yanındaki arkadaşı Alper K. (35) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Uygulama Hastanesi ve 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde silahla ateş açan şahısların ise otomobille kaçtığı belirtildi.


Kaza nedeniyle yol trafiğe kapatıldı ve olay yerine gelen polis ekipleri, otomobillerde inceleme yaptı. İncelemeler sırasında bir adet tabanca bulunduğu tespit edildi. Bulunan silah, emniyete götürülmek üzere muhafaza altına alındı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.