Akdeniz »

Kuşadası'nda Seçim Kurulu'nun Parti Süslemelerini Kaldırma Kararına MHP'den Sert Yanıt

MHP Kuşadası ilçe teşkilatı, seçim kurulu tarafından yapılan parti süslemelerinin kaldırılması kararına karşı çıktı ve bu durumu AK Parti ve CHP arasındaki çekişmeye bağladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kuşadası'nda, ilçe seçim kurulunun şehir genelindeki parti süslemelerini kaldırmasına MHP Kuşadası ilçe teşkilatından sert bir yanıt geldi. MHP Kuşadası ilçe Başkanı Mustafa Bayraktar, bu kararın AK Parti ve CHP arasındaki rekabetten kaynaklandığını belirtti. Bayraktar, kendilerinin yasal süslemeler yaptığını, ancak AK Parti'nin başvurusu üzerine tarafsızlıklarını kaybeden bir seçim kurulu kararı alındığını iddia etti.

MHP, seçim bürolarının önünde bulunan süslemelerin tamamen yasal olduğunu vurgulayarak, bu süreçte ilçe emniyet müdürlüğünün uyarılarına uydularını açıkladı. Ancak, seçim bürosu bulunmayan partilerin kurallara aykırı süslemeleri nedeniyle MHP'nin yasal süslemelerinin kaldırıldığını ifade etti. Bayraktar, bu durumun demokrasi kültürüne zarar verdiğini ve ilçe seçim kurulunun tarafsızlığını yitirdiğini belirtirken, kamuoyunu bu karara saygı göstermeye davet etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.