Akdeniz »

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Süper Lig hedefiyle oynayacakları play-off maçlarında kupayı kazanacaklarına inanıyor.

Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, PTT 1. Lig play-off yarı finalinde Antalyaspor ile karşılaşacaklarını belirterek, "O kupa, Adana Demirspor'un olacak," dedi. Takım, finalde şampiyon olarak Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyor.

Ünal Karaman, Adana Demirspor'un Süper Lig hayalini gerçekleştirmek için Antalyaspor ile yapacakları maça odaklandıklarını ifade etti. Mavi-lacivertli takım, play-off sürecinde şampiyonluk hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Pazartesi gününden itibaren Antalya'da hazırlıklarını tamamlayan ekip, taraftarlarının desteğiyle iyi bir sonuç almak istiyor. Karaman, "Yağmur çamur demeden yanımızda olan cefakar taraftarımıza teşekkür ederiz. İlk maçtan iyi bir sonuç alarak Adana'ya döneceğiz," dedi. Karaman, ayrıca, "Kendi evimizde taraftarımızın desteğiyle kupayı kazanacağız," şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.