Akdeniz »

Kendall Jenner Antalya'da 6 Yakın Koruma ile Güvenlik İstedi

Antalya'da düzenlenecek defileye katılacak olan Kendall Jenner, güvenlik endişeleri nedeniyle 6 yakın koruma talep etti.

Antalya'da 9 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkacak ünlü model Kendall Jenner, güvenlik önlemleri konusunda özel taleplerde bulundu. Antalya'da bulunduğu süre boyunca yalnızca Dosso Dossi görevlilerinin kendisine yaklaşmasına izin vermeyen Jenner, toplamda 6 yakın koruma istedi. Bu korumaların arasında biri 24 saat otel odasının kapısında bekleyecek. Jenner, korumalarının yakın dövüş konusunda deneyim sahibi olmalarını ve referans listesi sunmalarını istedi.

Bu talepler üzerine Dosso Dossi yetkilileri, ünlülerin korumalığını yapan Süleyman Levent Ağaoğlu ile anlaşma sağladı. Ağaoğlu, Jenner’ın Türkiye'deki güvenliğini sağlamak üzere ekibiyle birlikte onunla birlikte olacak. 9 Haziran'da Antalya Expo Center'da baş manken olarak yer alacak olan Kendall Jenner, defilede 4 farklı kıyafet sunacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.