Antalya Kepez'de Atay Uslu, Esnaflara İyi Dileklerde Bulundu
Antalya'nın Kepez ilçesinde esnafı ziyaret eden Atay Uslu, bol kazanç diledi ve sohbetler gerçekleştirdi. Uslu, ayrıca taksicilerle de bir araya gelerek projeler hakkında bilgiler paylaştı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Antalya'nın Kepez ilçesinde, AK Parti Milletvekili adayı Atay Uslu, Dokuma semtindeki esnafı ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Sohbet sırasında esnafa hayırlı işler dileyen Uslu, bir simit fırınında fırıncı ustalarıyla sektörel konuları ele aldı. Daha sonra Dokuma Taksi Durağı'nda taksicilerle bir araya gelen Uslu, "Yeni Türkiye, milletin hakim olduğu Türkiye'dir. Mega projelerin inşa edildiği Türkiye'dir" sözleriyle dikkat çekti.
Akşam saatlerinde Uslu, eski Ulaştırma Bakanı Lutfi Elvan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve diğer partililerle birlikte Varsak'ta mahalle toplantısına katıldı. Burada, istikrar ve Antalya yatırımları konusunda görüşlerini dile getiren Uslu, istikrarsızlığın geçmişteki etkilerini vurguladı. Uslu, "İstikrarsızlık, yatırımların durmasına neden olurken, istikrar ise büyümeyi sağlar. Türkiye büyüyecek, Antalya da büyüyecek" şeklinde konuştu.