Akdeniz »

Antalya Manavgat'ta 187 Suriyeli Mülteci Yakalandı

Antalya Manavgat'ta, Avrupa'ya gitme hayaliyle yola çıkan 187 Suriyeli mülteci, jandarma operasyonuyla yakalandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Boğaz mevkiinde 187 Suriyeli mültecinin Avrupa'ya kaçma girişimi, jandarma tarafından engellendi. Edinilen bilgilere göre, Jandarma Komutanlığı, Ulualan bölgesinde Suriyelilerin deniz yoluyla kaçmaya çalıştığına dair ihbar aldı. Bu doğrultuda, sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda, otobüsle gelen mülteciler yakalandı.

Operasyonda yakalanan mültecilerin 71'inin erkek, 56'sının kadın, 50'sinin kız çocuğu ve 10'unun erkek çocuğu olduğu belirtildi. Mültecilerin, Türkiye'nin farklı illerinden Manavgat'ta toplandığı ve deniz yoluyla Avrupa'ya geçmeyi hedefledikleri öğrenildi. Ancak, Boğaz mevkiinde uzun süre beklemelerine rağmen, kendilerini götürecek kimsenin gelmediği kaydedildi.

Yakalanan mültecilerin, otobüslerle en yakın mülteci kampına gönderileceği ifade edildi. Operasyon, bölgedeki güvenlik önlemlerinin arttığını gösteriyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.