Akdeniz »

Bafra'da Pazar Yerleri Odası Başkanı Hüseyin Topuz Mazbatasını Aldı

Bafra Pazar Yerleri Odası Başkanı Hüseyin Topuz, mazbatasını eski bakanın elinden aldı. Törene birçok esnaf odası başkanı katıldı.

Bafra Pazar Yerleri Odası'nın yeni başkanı Hüseyin Topuz, mazbatasını eski bakan Hüseyin Lale'nin elinden aldı. Lale, Topuz’a yeni görevinde başarılar dileyerek, bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığını ifade etti. Törene, CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay, Bengü ve Civar Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Keskin, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bülent Kulaksız, Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ve Mobilyacılar ve Marangozcular Odası Başkanı Aydın Ev de katıldı. Topuz, ziyaretlerden memnuniyet duyduğunu belirtti. Yönetim kurulu ise Ertan Atan, Şenol Acar, Halim Arslan, Mehmet Oğuz ve Seyfettin Tezel’den oluşuyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.