Akdeniz »

Maya Tekstil, İstanbul'da Evteks 2015 Fuarı'nda Yorgan Gelinliği ile Dikkat Çekti

Maya Tekstil, Evteks 2015 Fuarı'nda yorgan gelinliği ile büyük ilgi toplarken, yeni ürünleri de tanıttı. Fuar 15 Haziran'a kadar devam edecek.

Maya Tekstil, 21. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı Evteks 2015'te, PENELOPE ve Othello markalarıyla dikkat çekti. Fuar, Yeşilköy'deki CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleşti. Markanın fuara özel tasarladığı yorgan gelinlik, birçok ziyaretçinin ilgisini çekti. Ayrıca, PENELOPE markası, Dove Kaz Tüyü Yorgan, UNICO Lateks Destekli Kaz Tüyü Yastık ve DUAL Medikal Yastık gibi yeni ürünlerini sergiledi. Maya Tekstil, bayilerine yönelik düzenlediği kampanya ile de dikkat çekti. Kampanya, yüzde 32’ye varan indirim fırsatları sundu. Tüketicilere yönelik indirimler ise 15 Haziran'a kadar devam edecek. Yurt içi ve yurt dışından gelen birçok misafir, Maya Tekstil’in özel tasarım gelinliğini inceledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.