Akdeniz »

Şanlıurfa Siverek'te 4 Gündür Kayıp Engelli Birey İçin Aile Yardım Bekliyor

Şanlıurfa Siverek ilçesinde 4 gündür kayıp olan engelli Mehmet Ali Everman'ı bulmak için ailesi ve yakınları seferber oldu. Aile, her yerde Everman'ı arıyor.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, 51 yaşındaki engelli Mehmet Ali Everman, evinden 4 gün önce ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Everman'ın kaybolmasının ardından ailesi, durumu polise bildirerek kayıp başvurusu yaptı. Ayrıca, belediye hoparlöründen kayıp ilanları yaptırarak halktan yardım istedi. Everman'ın yakınları, büyük fotoğraflarla Siverek sokaklarını dolaşarak ağabeylerini arıyor. Ağabeyi Mahmut Everman, ağabeyinin en son Diyarbakır'da görüldüğüne dair bilgiler aldıklarını belirtti. Kayıp olan Mehmet Ali Everman'ın Siverek'te 'muhtar' lakabıyla tanındığı ve hayatından endişe duyulduğu ifade edildi. Görenlerin en yakın karakola bilgi vermeleri talep ediliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.