Akdeniz »

Yozgat MHP Milletvekili Adayı Mehmet Ali Çakır, Esnaf ve Emeklinin Refahını Sağlayacaklarını Açıkladı

Yozgat'ta MHP milletvekili adayı Mehmet Ali Çakır, 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde vatandaşların boş vaatlerle kandırıldığını ifade ederek, MHP iktidarının esnaf, emekli ve asgari ücretlilerin yaşam standartlarını yükselteceğini belirtti.

Yozgat'ta seçim çalışmaları kapsamında Akdağmadeni ilçesinde halkla bir araya gelen MHP milletvekili adayı Mehmet Ali Çakır, vatandaşların taleplerini dinleyerek partisinin seçim beyannamesini aktardı. Çakır, Yozgat'ın 13 yıl boyunca hak ettiği yatırımları alamadığını vurguladı. Ziyaretlerinde karşılaştığı durumu aktararak, "Emekli açlık sınırında, asgari ücretli zor durumda, esnaf ise krediyle ayakta kalmaya çalışıyor. Çiftçi ise tarlasını süremediği için köyünü terk etmek zorunda kalıyor." dedi. Ayrıca, Yozgat’a yapılan yatırımlar konusunda eleştirilerde bulunarak, Hakkari’ye verilen havaalanı örneğini gösterdi.

AK Parti'nin Yalanlarına Dikkat Çekti
Çakır, AK Parti'nin "Büyük Türkiye" vaadi ile vatandaşları kandırdığını belirterek, Yozgat'ın bu gidişatla şehir olma niteliğini kaybedeceğini ifade etti. "Aldatılan vatandaşlarımız, 7 Haziran seçimlerinde gereken cevabı verecektir." diyen Çakır, MHP iktidarında orta sınıfın güçlendirileceğini, esnafın destekleneceğini ve krediye erişiminin kolaylaştırılacağını sözlerine ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.