Çamlıyayla »

2016 YILINDA BİTECEK

Bölge halkının yıllardır beklediği çalışmalar 2016 yılında tamamlanacak.


@mersinhaber 'i takip et
YILDIZ ‘ TARSUS "ÇAMLIYAYLA ARASINDAKİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARI 2016  YILINDA  BİTECEK"
 
Ak Parti Tarsus ilçe Başkanı  Mehmet Yıldız ‘ Tarsus - Çamlıyayla arasındaki yol yapım çalışmaları 2016  yılında  bitecek’ dedi.
Diğer iktidarlar döneminde defalarca proğrama alınmasına ve söz verilmesine rağmen yapılmayan yolun   Ak Parti iktidarı tarafından ele alınıp yapıldığını belirten Ak Parti Tarsus ilçe Başkanı  Mehmet Yıldız ‘Bu yol gelecek yıl bitecek ve  bölgenin en önemli yolu olacak’ diye konuştu.
 
 
Daha önce yapılan bölümlerde yol açma çalışmalarının tamamlandığını belirterek, kalan kısımdaki çalışmaların bir yıla kadar kadar bitirilmesinin planlandığını söyleyen Yıldız, "Yol kenarına yapılan duvarların arkasında kalan yükseltilerin çok dik olması ve göçme riskinin çok fazla olması sebebi ile üst kısımlara kat yapma çalışmaları başlatılmıştı. Kat yapma çalışmaları tamamlandıktan sonra, açılan yoldaki taş ve kayalar temizlenerek, yeni yapılan menfez üzerindeki dolgu çalışmaları tamamlanacak. Tarsus çıkış-Çamlıyayla'ya kadar olan bölüm de bitirilerek  Tarsus-Çamlıyayla arası ulaşım çok daha kolay ve rahat olacak. Ak Parti söz verdi mi yapar. Bizim işimiz hizmet’ diyerek sözlerini tamamladı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.