Akdeniz »

Bursa Harmancık İshaklar Mahallesi'nde 9. Kültür ve Tanıtım Şöleni Gerçekleşti

Bursa'nın Harmancık ilçesine bağlı İshaklar Mahallesi'nde düzenlenen 9. Kültür ve Tanıtım Şöleni, renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bursa'nın Harmancık ilçesindeki İshaklar Mahallesi'nde 9. Kültür ve Tanıtım Şöleni düzenlendi. Kaynarca Piknik Alanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, geleneksel kıyafetler giymiş katılımcılar davul zurna eşliğinde gelin çıkarma gösterisi yaptı. Ayrıca, açık alanda sergilenen fotoğraflar ilgi çekti. İshaklar Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Arı ve Muhtar Yusuf Sevinç, etkinliğe katılanlara teşekkür etti. Şölene AK Parti Milletvekili Adayı Cemalettin Kani Torun, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Temel'in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.