Akdeniz »

Mamak'ta Yeşilbayır Aile Merkezi Kursiyerlerinin Eserleri Sergilendi

Mamak Yeşilbayır Aile Merkezi'nde kursiyerlerin bir yıllık çalışmaları sergilendi. Açılışa katılanlar arasında Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de vardı.

Mamak Belediyesi Yeşilbayır Aile Merkezi'nde düzenlenen yılsonu sergisinde, kursiyerlerin bir yıllık emekleri gözler önüne serildi. Açılış etkinliğine Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, eşi Zeliha Akgül, Ak Parti Ankara Milletvekili adayı Julide Sarıeroğlu ve diğer yetkililer katıldı. İğne oyası, şiş dantel, alüminyum rölyef, ahşap boyama, el nakışı ve dikiş gibi çeşitli alanlarda eğitim alan 355 kursiyerin eserleri sergiye damga vurdu.

Öne Çıkan Eserler
Serginin en dikkat çekici çalışmaları arasında, Anadolu şehirlerine ait sokakları yansıtan ahşap rölyef tabloları yer aldı. Bu eserler, üç boyutlu peyzaj tekniğiyle yapıldı ve katılımcılar tarafından beğenildi.

Kadınların Gücü
Sergiyi gezen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kadınların iş hayatındaki yerini vurgulayarak, "Kadınlar her alanda başarılarıyla kendilerini gösteriyor. Etkinliğe katkı sağlayan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum," dedi.

Kursiyerlerin Deneyimleri
Ahşap boyama kursuna katılan 20 yaşındaki Merve Andaç, "Tekniği öğrendim ve yeni arkadaşlar edindim," dedi. Aynur Elal (37) ise, alüminyum rölyef kursuyla kendini geliştirdiğini ifade etti. Bu tür etkinlikler, Mamaklı kadınların yeteneklerini sergilemesi için önemli bir fırsat sunuyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.