Akdeniz »

Ünye'de 14 Haziran'da Gerçekleşecek Off-Road Yarışlarına Yoğun İlgi Bekleniyor

Off-Road tutkunları 14 Haziran'da Ünye'de buluşacak. Yarışlar, Ünye Havaalanı mevkisinde düzenlenecek ve 8 bin izleyici hedefleniyor.

2015 yılı Karadeniz Off-Road Birliği Kupası'nın 3. ayağı, Ordu'nun Ünye ilçesinde gerçekleştirilecek. Ünye Off-Road Kulübü liderliğinde düzenlenecek olan yarışlar, 14 Haziran Pazar günü saat 12.00’de başlayacak. Türkiye'nin dört bir yanından off-road tutkunları bu etkinlikte yer alacak. Ünye Havaalanı bölgesinde yapılacak yarışlarda, katılımcılara eğlenceli bir parkur sunulacak. Ünye Off-Road Kulübü Başkanı Alper Argan, tüm Ünyelileri bu etkinliğe davet etti.

Ünye Off-Road Kulübü Başkanı Alper Argan, yarışlara ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu yıl düzenlediğimiz yarışta seyirci sayısını 7-8 bin arasında bekliyoruz" dedi. Geçen yıl yapılan yarışta 5 bin izleyici katılmıştı. Argan, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ile birlikte düzenlenen bu organizasyonun, Ünye'de ilk defa gerçekleşeceğini belirtti.

Yarışın eğlenceli geçeceğini vurgulayan Argan, İstanbul, Ankara ve Karadeniz bölgesinden birçok off-road spor kulübünün katılımıyla etkinliğin daha da renkli olacağını ifade etti. Ünye halkının bu organizasyona katılması için tüm önlemlerin alındığını ve etkinliğin güvenli bir şekilde gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.