Akdeniz »

Mersin'de Atatürk İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri Anlamlı Bir Gösteri Düzenledi

Mersin'de Atatürk İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, 'Değerler Eğitimi' kapsamında 'Vatan Sevgisi' temalı bir gösteri ile izleyicilerle buluştu.

Mersin'deki ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen gösteri, İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Atatürk İlkokulu Müdürü Ali Rıza Yılmaz, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri tarafından izlendi. Sınıf öğretmenleri Hakan Özkaya, Yasemin Doğar, Beyhan Koca, Tunay Sevinç ve rehber öğretmen Funda Aklın'ın rehberliğinde hazırlanan minik öğrenciler, performanslarıyla izleyicilerden büyük alkış aldılar. Gösteri, vatan sevgisinin önemi üzerine bir mesaj vermeyi amaçlıyordu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.