Akdeniz »

Brezilyalı Teknik Adam Arthur Zico, Türkiye'den Teklif Gelirse Evet Diyeceğini Açıkladı

Arthur Zico, Türkiye'de tekrar çalışmayı istediğini belirterek, teklif alması durumunda bu fırsatı değerlendireceğini ifade etti. Panelde genç spor yöneticileriyle bir araya gelen Zico, Fenerbahçe ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenen bir panelde genç spor yöneticileriyle buluştu. Panel sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zico, Türkiye'ye Fenerbahçe için gelmediğini ancak bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendireceğini açıkladı. Türkiye'deki günlerini çok sevdiğini söyleyen Zico, "Hayır demem mümkün değil. Teklif olursa evet derim." dedi.

Zico, Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Giulano Terraneo ile ilgili çıkan iddialara da yanıt verdi. Terraneo'nun, 2007 yılında Fenerbahçe'ye geldiğinde kendisini öneren isimlerden biri olduğunu belirten Zico, "Ama benim hiç menajerim olmadı. Kendisiyle uzun zamandır görüşmüyorum." ifadelerini kullandı. Zico, Fenerbahçe ile ilgili herhangi bir durumun söz konusu olmadığını ve burada sadece davet üzerine bulunduğunu belirtti. Ayrıca, Şampiyonlar Ligi Finali'ni yorumlamak üzere Berlin'e gideceğini de sözlerine ekledi.

Düzenlenen panelin sonunda Arthur Zico'ya bir plaket takdim edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.