Akdeniz »

Osmaniye Merkez'de Öğrenci Servisi Kaza Yaptı, 3 Öğrenci Yaralandı

Osmaniye Merkez'de meydana gelen kazada, öğrenci servisi kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Kazada 3 öğrenci yaralanarak hastaneye kaldırıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Osmaniye'de, sabah saat 08.25 sularında Bölge Trafik kavşağında bir öğrenci servisi kaza yaptı. Ahmet Köksal'ın kullandığı 80 M 5630 plakalı araç, direksiyonun kilitlenmesi nedeniyle kontrolden çıktı. Orta refüje çıkarak durabilen servis aracında bulunan 3 öğrenci, çarpmanın etkisiyle yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri, yaralı öğrencileri Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.