Akdeniz »

Sivas İli'nde 105 Yaşındaki Vahide Karakaya'nın Cenazesi Defnedildi

Sivas'ta 105 yaşında vefat eden Vahide Karakaya, cenaze namazının ardından toprağa verildi. Aile üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen cenaze töreni Hacı Mehmet Molla Camii'nde yapıldı.

Sivas’ın en yaşlılarından biri olan Vahide Karakaya, dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 105 yaşındaki Karakaya, yaşamının son dönemini kızının evinde geçirdi. Cenazesi, Cuma namazının ardından Hacı Mehmet Molla Camii'nde kılınan namaz ile Yukarı Tekke Aile Kabristanlığı'na defnedildi.

Vahide Nine, yaşamı boyunca çocuklarına ve torunlarına sevgi ve şefkatle yaklaşarak, kendi ayakları üzerinde durmaya çalıştı. Cenaze törenine aile üyeleri, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vahide Karakaya, 5 erkek çocuğu ve 2 kızı ile birlikte torununun torununu da görme mutluluğunu yaşamıştı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.