Akdeniz »

Antalya Muratpaşa'da Yüzme Havuzuna Kayıtlar 1 Haziran'da Başlayacak

Antalya Muratpaşa'daki Yeşilbahçe Mahallesi yüzme havuzuna kayıtlar 1 Haziran'da alınacak. Havuzun adı “Süleyman Erol” olacak.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Yeşilbahçe Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan yüzme havuzuna kayıtlar 1 Haziran tarihinde başlayacak. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, havuzun adının merhum Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Erol olmasını istediklerini açıkladı. Havuz, Antalya'nın ilk yüzme havuzu olarak dikkat çekiyor. Uysal, yüzme bilmeyen insan kalmaması için yeni projeler de planladıklarını belirtti. Ayrıca, bu havuzun temel amacının yeni nesillere yüzme öğretmek olduğunu vurguladı. Geçmişteki anıların gelecek kuşaklara aktarılması gerektiğini ifade eden Uysal, Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nun Türkiye'nin ilk yüzme havuzlarından biri olduğunu hatırlattı. Katılımcılar adına konuşan Yekta Başeğmez, Başkan Uysal'a teşekkür ederek, çocuklara yüzme öğretmek için gönüllü olduğunu söyledi. Muratpaşa Belediyesi, yüzme kursları için kayıtların 1 Haziran'da başlayacağını duyurdu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.