Akdeniz »

Kocaeli Körfez'de Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar Alanı Törenle Açıldı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar Alanı düzenlenen bir törenle hizmete girdi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde gerçekleştirilen açılışta, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar Alanı'nın 9 bin 150 metrekare kapalı alana sahip olduğu belirtildi. Bu alan, 3 bin kişilik düğün salonu ve kapalı otopark ile birlikte, yerel halka çeşitli hizmetler sunacak şekilde tasarlandı. Açılışa katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu projenin bölgedeki dört mahallenin ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediğini ifade etti.

Açılış Töreninin Detayları
Projeye büyük ilgi gösteren protokol üyeleri arasında Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da yer aldı. Başkan Baran, bu tür projelerin devam edeceğini vurgulayarak, "Bu tesis, halkımızın daha sağlıklı alanlarda alışveriş yapmasını sağlayacak" dedi. Ayrıca, projenin isminin Prof. Dr. Necmettin Erbakan'dan alındığını belirterek, "Kendisi ülkemiz için büyük bir liderdi. Mekanı cennet olsun" dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak da, tesisin Körfez halkına hayırlı olmasını dileyerek, "Bu proje, Körfez halkına yakışır bir şekilde hayata geçirildi" şeklinde konuştu. Açılışın ardından, protokol üyeleri alanı gezerek mimari yapıyı değerlendirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.