Akdeniz »

İlkadım'da Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor-Alanyaspor Maçı İçin Formasını Giydi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor-Alanyaspor maçı nedeniyle makamında Samsunspor forması ile misafirlerini karşıladı.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bugün oynanacak Samsunspor-Alanyaspor maçı öncesinde, şehrin takımına destek vermek amacıyla makamına Samsunspor formasıyla geldi. Başkan Tok, sabah saatlerinden itibaren gelen misafirlerini bu formayla karşılayarak, "Bugün günlerden Samsunspor" diyerek herkesin şehrin takımına sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, bu akşamki Play-Off mücadelesinde Samsunspor'un Alanyaspor ile yapacağı karşılaşmaya tüm vatandaşları 19 Mayıs Stadyumu'na davet etti. Tok, "Samsunspor, şehrimizin büyük bir markasıdır. Takımımız yıllarca Süper Lig'de başarılı oldu. Şimdi PTT 1. Ligi'nde mücadele ediyor. Bu dönem Play-Off oynama hakkını elde ettik ve ilk maçımızda Alanyaspor ile karşılaşacağız. Samsunspor’a gönül veren herkesin desteğiyle Süper Lig'e çıkmak için birliktelik oluşturduk. Ayrıca, belediye çalışanlarımız da bugün Samsunspor forması giyerek bu desteği sürdürüyor. Tüm Samsun halkını bu akşam 19.00'da stadyuma gelmeye davet ediyorum." dedi. Başkan Tok'un çağrısıyla İlkadım Belediyesi İletişim Merkezi çalışanları da gün boyunca misafirlerini Samsunspor formasıyla ağırladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.