Akdeniz »

Tokat Plevnespor, Kübalı Jesus Savigne İle 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Tokat Belediye Plevnespor, Kübalı voleybolcu Jesus Savigne ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp başkanı Eyüp Eroğlu, takımın hedefleri doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Tokat Belediye Plevnespor, voleybol erkekler 1. liginde mücadele etmek üzere Kübalı oyuncu Jesus Savigne ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp başkanı Eyüp Eroğlu, Savigne'nin takım için büyük bir kazanç olacağını ifade ederek, "Takımımızı daha iddialı ve güçlü bir hale getirmek istiyoruz. Savigne, tecrübeleriyle Tokat'a katkıda bulunacaktır. Voleybol Tokat'ta bir kültür ve biz de bu kültürü daha ileri taşımayı hedefliyoruz." dedi. Yeni antrenör Jesus Savigne, takımın performansını artırmak için yoğun bir şekilde çalışacaklarını belirtti. Savigne, "Takımımızı yukarılara taşıyabilmek için elimizden geleni yapacağız. Yüreğiyle oynayacak oyuncular arıyoruz." şeklinde konuştu. Ayrıca, yurt dışındaki oyuncular hakkında izleme çalışmalarına da başlayacaklarını sözlerine ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.