Akdeniz »

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yeni Yönetimine Vali Orhan Düzgün'den Hayırlı Olsun Ziyareti

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin yeni yönetimine Vali Orhan Düzgün hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yeni yönetimle işbirliği vurgusu yapıldı.

Vali Orhan Düzgün, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin (KOSB) 13. olağan genel kurulunda, Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Tahir Nursaçan ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Vali Düzgün'e Defterdar Mehmet Özefe ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vekili Kamil Akçadırcı da eşlik etti. Vali Düzgün, KOSB'nin Kayseri için büyük öneme sahip olduğunu belirtti ve sanayi ile ticaret alanında Kayseri'nin geçmişte de önemli bir rol oynadığını vurguladı. Yeni yönetimle birlikte Kayseri'nin bu geleneğini devam ettireceğine olan inancını dile getiren Vali Düzgün, KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve ekibinin başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını ifade etti. Ayrıca, geçmişte olduğu gibi gelecekte de uyumlu çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Tahir Nursaçan ise Vali Düzgün'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, hedefleri ve projeleri hakkında bilgi verdi. Ziyaretin anısına Nursaçan, Vali Düzgün’e el dokuması bir kilim hediye etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.